VÄLKOMMEN

Det är jag som är Melina Ede. Här är min pysselvärld.

Jag älskar att pyssla och har pysslat på internet i över 7 år. Enkla pyssel med saker som redan finns hemma är en favorit hos mig.

Allt började 2016 med min pysselkanal på YouTube. Sedan dess har jag hunnit testa mycket, jag brukar kalla mig en kreativ mångsysslare. Idag är jag aktiv på flera sociala medier, driver en webshop, skapar pysselguider och mallar för skola och hemma, håller i workshops och gör olika pysselrelaterade konsultuppdrag. Att få hjälpa andra med pyssel är det bästa jag vet.

Min webshop öppnade jag 2021. Där säljer jag både pysselkit och digitala produkter att själv skriva ut och pyssla med. Det har varit otroligt kul och lärorikt att öppna en webshop. Det bästa är att få se det som skapats med min hjälp.

Idag är min Youtube-kanal en av Sveriges största pysselkanaler med mer än 5 miljoner visningar. Där har jag gjort över 300 pysselvideor.

 

melina ede

Sociala medier

Följ mig på sociala medier! Du hittar mig under namnet Melina Ede. Jag är främst aktiv på Instagram, Pinterest, TikTok och YouTube.

E-POST

Om du vill arbeta med mig, undrar något eller vill ge feedback och tips, skicka ett mail till hej@melinaede.se

SAGT OM MIG

Melina Edes Instagram är både varm, genuin och hon bjuder inte bara på sig själv utan även på många gratis tips, pysselmönster och idéer. Jag har köpt flera digitala produkter till min dotter och de har varit väldigt populära! Bland annat en Rita steg-för-steg-guide som var proppfylld med massor av pedagogiska illustrationer som passade henne perfekt.
Jag kan varmt rekommendera Melinas produkter och Instagram; både för dem som är pysseltokiga men också till dem som gärna vill bli!

Viktoria, prickenbonan.se

 

Roligt, enkelt och pedagogiskt. Uppskattar att många av de pyssel Melina visar via Youtube, Instagram och i pysselbrevet oftast bara kräver papper, penna, lim och sax. Det gör att alla kan vara med och pyssla.
Webbshoppen har ett roligt och brett utbud, stort plus för att de även finns gratis produkter att skriva ut och färglägga.

Kamilla, @k.pysselochting

 

Jag fullkomligt älskar webbshoppen, kanske främst de digitala produkterna, har köpt nästan allihopa. Rita steg-för-steg och pärlplattemönster är så fina och enkla att använda både i mitt jobb på fritidshem och hemma med mina egna barn. Även de mönstrade papperna är väldigt uppskattade, de har blivit bla. vikta höstlöv, påsar till julklappar och fina kort.
Jag ser fram emot varje pysselbrev och har använt alla de printables man får med. Det bästa är att alla produkter är tidlösa och jag med glädje tar fram dem år efter år.

Ulrika, @ulrikapyssel

 

LÄR KÄNNA MIG MER

Jag bor i ett radhus en bit utanför Uppsala tillsammans med min man och två döttrar. Förutom att pyssla gillar jag också garn och att virka. Jag har studerat många år på universitetet och läst främst matematik och statistik. Har känt efteråt att det var helt fel för mig, jag vill vara kreativ. Är glad och stolt över att jag under mammaledigheten med min första dotter vågade byta bana och helt satsa på kreativiteten istället.

Det har varit ett stort och svårt steg för mig att våga starta YouTube-kanalen. Har varit obekväm med att synas i bild och från början vågade jag inte berätta för någon om vad jag gjorde på dagarna. Idag känner jag annorlunda, men mitt användarnamn Melina Ede hänger kvar från den tiden. För vet du, jag heter inte det egentligen. Jag har fått det genom att kasta om bokstäverna i Madeleine som är mitt riktiga namn.