RITA BANDEROLLER

Ladda hem steg för steg beskrivningar på fem enkla banderoller. Det blir så mycket roligare att skriva rubriker i en banderoll. Jag ritar banderoller överallt. På att göra-listan, handlingslappen, i anteckningsböcker och såklart i min kalender.

Du kommer få ett mail där du kan ladda hem instruktionerna och bekräfta att du vill skriva upp dig på mitt nyhetsbrev pysselbrevet. Mer information om pysselbrevet finns längre ner här på sidan.

rita banderoll
rita banderoll instruktion
rita en banderoll

PYSSELBREVET

Pysselbrevet är ett nyhetsbrev jag skickar ut ungefär en gång per månad. Det är gratis att prenumerera. Vad du kan förvänta dig:

INSTRUKTIONER

Som prenumerant på pysselbrevet kommer du få steg för steg beskrivningar på pyssel.

i

PRINTABLES

Du kommer få tillgång till olika mallar att skriva ut och pyssla med.

PYSSELTIPS

Som prenumerant kan du förvänta dig olika pysseltips. Exempelvis en ny teknik jag lärt mig.

y

NYTT FRÅN MIG

I pysselbrevet kommer du få nyheter från mig. Exempelvis vad jag inspirerats av den senaste månaden.

SOCIALA MEDIER

I mina sociala medier hittar du många av mina pyssel. Glöm inte att följa mig så vi kan hålla kontakten i fortsättningen.

INSTAGRAM

Pyssla och umgås med mig på min Instagram @melinaede. Jag uppdaterar dagligen med pyssel eller något kul som händer hos mig. Hoppas vi ses och pratar vidare där.

PINTEREST

Här kan du titta i min bank av pysselinstruktioner praktiskt uppdelat i olika kategorier. Eller anslagstavlor som det heter på Pinterest. Få bästa överblicken här!

YOUTUBE

Jag har pysslat på YouTube sedan 2016 och min kanal Melina Ede är idag en av Sveriges största pysselkanaler. På kanalen finns det över 300 instruktionsvideor.