JOBBA MED MIG

Madeleine här! Självklart ska vi göra något tillsammans!

Jag har bland annat erfarenhet från att skapa video och bild till företags sociala medier och kampanjer, hålla i workshops, skapa digitala pysselmaterial och göra reklamsamarbeten i sociala medier.

Mitt alias Melina Ede har jag fått genom att kasta om bokstäverna i Madeleine som är mitt riktiga namn.

SAGT OM MIG

v

Vi har haft glädjen att jobba med Madeleine i SVT-produktionen Supertipset. Madeleine har tagit ett helhetsansvar över våra pyssel samt bakverk. Det har inneburit att testa om samtliga pyssel/bakverk är möjliga att utföra, skrivit instruktioner över tillvägagångssättet samt producerat felfria exemplar för oss att visa upp i programmen. Vi har känt oss supertrygga över att ha Madeleine i teamet. Hon är lyhörd, driven och ser möjligheter i allt. Hon är en stjärna helt enkelt. Vi kan varmt rekommendera Madeleine.

Alice Mork, Svenska barnprogram

 

v

Madeleine skapar roliga och kreativa pyssel som alla kan lyckas med. De passar perfekt att använda så väl i hemmet som i skolan och förskolans värld så de kan kopplas till läroplanerna.  Madeleine är noggrann, proffsig och trevlig och vi rekommenderar henne varmt.

Anna Wassenius, Teach Academy

 

v

Under 2020 kontaktade vi Madeleine för att skapa två instruktionsfilmer med pyssel för Barnens bibliotek, anpassad för YouTube och målgruppen 8-12 år. Filmerna skulle innehålla några enkla pyssel med material som ett barn (8-12 år) har tillgång till i hemmet. Filmen publicerades sedan på både Madeleines YouTube-kanal samt på Barnens biblioteks YouTubekanal och webbplats..

Anledningen till att vi valde att kontakta just Madeleine var för att vi upplevde att hon var genuin i sina Youtube-filmer och hade en fin kontakt med barn och unga. Vi var mycket nöjda med vårt samarbete med Madeleine, hon var mycket pålitilig, professionell och levererade det vi önskade. 

Lisa Ahlqvist, Barnens bibliotek

 

E-POST

Skicka en förfrågan till: hej@melinaede.se så pratar vi vidare

REKLAMSAMARBETEN OCH PR

Jag och mina följare är nyfikna på er! Låt mig visa upp en nyhet, berätta om fördelarna med er verksamhet eller tipsa om ett pyssel att skapa med era produkter. I mina sociala medier riktar jag mig till den som vill hitta inspiration, guider och tips inför nästa pyssel.

  • Instagram (stories, Reel, inlägg), TikTok, YouTube och nyhetsbrev
  • Video eller bild
  • Opimerat för spridning över tid
  • Material att dela vidare på era sociala medier

19 000 +

prenumeranter på YouTube. I snitt 100 000 visningar/månad

12 000 +

följare på Instagram

15 000 +

följare på TikTok

4200 +

prenumeranter på mitt nyhetsbrev. I sitt öppnar över 70% mina mail.

Kvinnor 25-44 år

min största och mest engagerade målgrupp

30 K - 150 K

räckvidd/månad på Instagram

MEDIAKIT

Jag vill gärna skicka mitt mediakit till er! Skicka en förfrågan till: hej@melinaede.se så pratar vi vidare.